Kenneln innehar både SBK's Korningsdiplom och SKK's Bruksuppfödarpris.

Bar

Vår Leri Babette har kommit hem från sitt Tysklandsäventyr med följande meriter:
BH, UHP, IGP1 och Avelskorad med utpräglad släpper.

Samägd med hennes Danska uppfödare.

Hej! Nu är det knappt två veckor kvar till höstens träningshelg. Vi ser verkligen fram emot att träffa er igen. Upplägget är likt tidigare år en blandning av praktik och teori.

Nytt för i höst är att vi ska försöka köra lite personsök på nybörjarnivå för de som vill prova på. Är du intresserad så skicka ett mail eller sms så vi vet hur många det blir.

Tommy och jag kommer att köra två spårgrupper, Lisa och Clara tar hand om uppletande och budföring och Annika tar även i höst specialsöket.

Lydnaden kommer Agneta "Eéa" Ring hjälpa oss med. Hon har tränat och tävlat med egna hundar i massor utav år, haft eget hundutbildningsföretag och är instruktör på Kalmar Brukshundklubb mm. Ta chansen att få lite nya idéer vad gäller lydnaden. Vi är väldigt glada att hon har tid att hjälpa oss med detta.

Vi samlas på Helgesbo torsdagen den 21/9 mellan kl 16:00-17:00 för rumsutdelning och andra boendeformer, gruppindelning och lite allmän info om vad som gäller. Dessutom äter vi som vanligt en enklare middag ihop.

Om du kommer på fredagsmorgonen istället så är det samling kl 08:45 på Preem-macken i Rockneby. Meddela gärna om du har några allergier, gäller inte Birgitta, eller om du är vegeterian, vegan eller liknande.

Väl mött på Helgesbo! Kicki och Tommy


Star
updates
Star
2023-09-16