Kenneln innehar både SBK's Korningsdiplom och SKK's Bruksuppfödarpris.

BarValpar planeras med leverans i augusti/september
Bar


Välkommen till en hundhelg med nosarbete och aktivering 29-30 maj!

Vi kommer att köra både specialsök, spår, uppletande mm.. Dessutom blir det lite enklare aktiveringsövningar. Även lite teori gällande specialsök och genomgång av det regelförslag som är aktuellt. Det blir en variant på träningshelg med max 16 hundförare och max 20 hundar, då det finns de som vill ha två hundar med sig.

Vi kommer att vara i Fröstorp, ett par mil söder om Kalmar .Det blir träning lördag och söndag mellan 09:00 - ca 16:00. De som inte har möjlighet att köra fram och tillbaka får ordna övernattning själva. Enklare lunch och fika kommer att serveras. Ingen toalett kommer att finnas tillgänglig utan det är skogen som gäller under rådande omständigheter.

På grund av pandemin så finns det tyvärr ingen möjlighet för andra än hundförarna att deltaga. Skulle pandemin bli mer allvarlig så kommer vi att ställa in i enlighet med de regler som gäller då. All träning sker utomhus eller i stora luftiga lokaler med endast en hund och förare i taget, tillsammans med instruktör, för att minimera smittorisken.

Bindande anmälan via SMS eller mail till Kicki senast 30/4 då även avgiften på 500 kr per hundförare ska vara betald via swish. Har du frågor så är det bara att höra av sig. Först till kvarn gäller!

SMS/Swish till 0705779799 Mail till kennel.space@gmail.com

Hjärtligt Välkomna!
Tommy och Kicki
Bar

Star
updates
Star
2021-04-17