Kenneln innehar både SBK's Korningsdiplom och SKK's Bruksuppfödarpris.

BarSE UCH Korad LP1 Space Danah
(SchH3 Jock von Arlett - SE UCH Triumphs Dawnee)Vi minns världens bästa Danah som skulle ha fyllt 23 år 23/2. Hon lever vidare genom sina barn, barnbarn och barnbarnsbarn.
BarSpace Dimiracle "Milou"
(SE UCH IPO1 Vamos vom Drömlingsrand - SE UCH LP1 Space Djinx)Hon fyllde liksom sin mormorsmor den 23/2 men det skiljer 22 år.
BarBar


Välkommen till en hundhelg med nosarbete och aktivering 29-30 maj!

Vi kommer att köra både specialsök, spår, uppletande mm.. Dessutom blir det lite enklare aktiveringsövningar. Även lite teori gällande specialsök och genomgång av det regelförslag som är aktuellt. Det blir en variant på träningshelg med max 16 hundförare och max 20 hundar, då det finns de som vill ha två hundar med sig.

Vi kommer att vara i Fröstorp, ett par mil söder om Kalmar .Det blir träning lördag och söndag mellan 09:00 - ca 16:00. De som inte har möjlighet att köra fram och tillbaka får ordna övernattning själva. Enklare lunch och fika kommer att serveras. Ingen toalett kommer att finnas tillgänglig utan det är skogen som gäller under rådande omständigheter.

På grund av pandemin så finns det tyvärr ingen möjlighet för andra än hundförarna att deltaga. Skulle pandemin bli mer allvarlig så kommer vi att ställa in i enlighet med de regler som gäller då. All träning sker utomhus eller i stora luftiga lokaler med endast en hund och förare i taget, tillsammans med instruktör, för att minimera smittorisken.

Bindande anmälan via SMS eller mail till Kicki senast 30/4 då även avgiften på 500 kr per hundförare ska vara betald via swish. Har du frågor så är det bara att höra av sig. Först till kvarn gäller!

SMS/Swish till 0705779799 Mail till kennel.space@gmail.com

Hjärtligt Välkomna!
Tommy och Kicki
Bar

Star
updates
Star
2021-04-05